Onze andere taarten

Wil je naast je feestelijke taart of cupcakes nog andere taarten aanbieden aan je gasten? Dan zit je met onze super lekkere taarten-voor-iedere-gelegenheid altijd goed. Eenvoudig van stijl, maar oh-zo lekker!
Hieronder kan je onze heerlijke klassiekers vinden.

Our other cakes

If you want to serve other delicious cakes with your bespoke cake or cupcakes, our cakes-for-every-occasion are the perfect solution. Simple in style, but great in flavour!
Below you can find our yummy classics.
 p1040015-2-1000-pxl
Kaastaart op speculoosbodem: Een heerlijk romige kaastaart met een frisse citroentoets, op een laagje Belgische speculoos.
    • Formaat: voor 8 à 10 pers. of 12 à 14 pers.
    • Bewaartip: in de koelkast
  • Allergenen: melk, tarwe (gluten), soja
  • In glutenvrije versie verkrijgbaar: JA (mits meerprijs, zie prijslijst)
Cheesecake with a speculoos base: A wonderfully creamy cheesecake with a hint of lemon, on a base of Belgian speculoos.
  • Serves: 8 to 10 people, or 12 to 14 people
  • Storage: keep in fridge
  • Allergens: milk, wheat (gluten), soy
  • Gluten free alternative available: YES (price supplement applies, see price list)
 p1040030-2-1000-pxl
Chocoladetaart: Een zijdenzachte en moussige chocoladetaart gemaakt met Belgische Callebaut chocolade. Heerlijk lauwwarm!
  • Formaat: 8 à 10 pers.
  • Bewaartip: bij kamertemperatuur
  • Allergenen: melk, eieren, soja
  • In glutenvrije versie verkrijgbaar: JA (zonder meerprijs)
Chocolate cake: A silky smooth and mousse-like chocolate cake made with Belgian Callebaut chocolate. Delicious when served lukewarm!
  • Serves: 8 to 10 people
  • Storage: at room temperature
  • Allergens: milk, eggs, soy
  • Gluten free alternative available: YES (without price supplement)
 p1040009-2-1000-pxl
Frangipanetaart: Een frangipanetaart zoals je ze maar zelden vindt, met een volle amandelsmaak en frisse abrikozentoets. Afgewerkt met een laagje abrikozengelei en glazuur.
  • Formaat: voor 8 à 10 pers.
  • Bewaartip: op kamertemperatuur
  • Allergenen: melk, tarwe (gluten), eieren, soja, noten (amandelen)
  • In glutenvrije versie verkrijgbaar: NEE
Frangipan cake: A frangipan cake with a rich almond flavour and a hint of fruity apricot. Finished with a thin layer of icing and apricot jam.
  • Serves: 8 to 10 people
  • Storage: at room temperature
  • Allergens: milk, wheat (gluten), eggs, soy,  nuts (almonds)
  • Gluten free alternative available: NO
Open appeltaart met laagje banketbakkersroom: Appeltaart op een knapperige bladerdeegbodem, voorzien van een laagje romige banketbakkersroom en een vleugje kaneel. Deze taart kan ook met crumble topping.
  • Formaat: 8 à 10 pers., of 12 à 14 pers.
  • Bewaartip: in de koelkast
  • Allergenen: melk, tarwe (gluten), eieren, soja
  • In glutenvrije versie verkrijgbaar: NEE
Open apple pie with a layer of crème patissière: Apple pie on buttery puff pastry, with a layer of fresh vanilla crème patissière, and a hint of cinnamon. This pie can also have a crumble topping.
  • Serves: 8 to 10 people, or 12 to 14 people
  • Storage: keep in fridge
  • Allergens: milk, wheat (gluten), eggs, soy
  • Gluten free alternative available: NO
 
Open appeltaart met laagje frangipane: Appeltaart op een knapperige bladerdeegbodem, voorzien van een laagje verse amandelfrangipane en een vleugje kaneel. Deze taart kan ook met crumble topping.
  • Formaat: 8 à 10 pers., of 12 à 14 pers.
  • Bewaartip: bij kamertemperatuur
  • Allergenen: melk, tarwe (gluten), eieren, soja, noten (amandelen)
  • In glutenvrije versie verkrijgbaar: NEE
Open apple pie with a layer of frangipane: Apple pie on buttery puff pastry, with a layer of fragrant frangipan and a hint of cinnamon. This pie can also have a crumble topping.
  • Serves: 8 to 10 people, or 12 to 14 people
  • Storage: at room temperature
  • Allergens: milk, wheat (gluten), eggs, soy, nuts (almonds)
  • Gluten free alternative available: NO